Lidmaatschap

De NLUUG (Nederlandse Unix User Group) is een onafhankelijke vereniging voor (professionele) gebruikers van Open Systemen en Open Standaarden. De NLUUG heeft aan de wieg van het internet in Nederland gestaan en mede daarom vormen internettechnologieën en Open Source de speerpunten van de vereniging. U kunt zich als Unix/Linux professional (of als geïnteresseerde) bij onze actieve vereniging aansluiten.

Wat biedt de NLUUG haar leden?

De NLUUG houdt zich bezig met het verspreiden van kennis, biedt diensten aan de gemeenschap aan en biedt kortingen op boeken, bladen en toegangsprijzen. Lees verder.

Vormen van lidmaatschap

De NLUUG kent het lidmaatschap voor personen (met stemrecht) en een Bedrijfsregeling voor organisaties (niet alleen voor commerciële bedrijven maar ook voor instellingen, stichtingen en kenniscentra). Organisaties kunnen zich aansluiten en op deze manier contributies van werknemers voldoen. Grotere organisatie hebben ook recht op andere voordelen. Lees verder.

Lidmaatschapstarieven

Afhankelijk van de vorm van uw lidmaatschapsvorm betaalt u jaarlijks eenbijdrage. Lees verder.

Aanmelden, wijzigen, opzeggen

Word lid! Betaling geschiedt per kalenderjaar. Betaalt u uw contributie niet op tijd, dan heeft u impliciet opgezegd. Lees verder.

Lidmaatschap

 
2024-05-22
Vereniging NLUUG
info@nluug.nl
           postbus 8189
6710 AD Ede